neljapäev, 11. veebruar 2010

Õnneks vananevad ka mehed:)

Eile sai minu armas kaasa siis aasta võrra vanemaks. Et meie eas pole enam põhjust selle asjaolu üle eriti rõõmustada, siis ei pidanud ka suuremat prallet. Tõsi, pralle tuleb küll reedel töökaaslaste seltsis, aga see on selline mitmepeale pidu, kus saab natuke sööki ja jooki - lisaks ujuda ja sauna. Elagu Loo spordihoone!
Kodus püüdsime siiski asja veidi pidulikumaks praavitada: alates sünnipäevalapse hommikuse üleslaulmisega ja ühise väga maitsva Pavlova koogi söömisega ja lõpetades õhtuse Hiina söögikoha ühiskülastusega. Viimane oli sünnipäevalapse erisoov:)
Sünnipäev sai mõneti küll alguse juba eelmisel õhtul, kui mina küpsetasin mehe töökohta kohupiimakooki ja sündmuse kangelane ise puhastas 3 karpi kilusid. Kiluvõileibadest on saanud meie pere sünnipäevakostituste hitt. Alustasin seda kunagi koolis töötades vist mina, kui ma iga kord, kui kellelgi sünnipäev oli, tundsin nende magusate kookide ja kringlite kõrval hullu puudust millestki soolasest... Ja nii ta jäi...
Täna taas lauluproovi ja siis juba ongi peaaegu käes nädalavahetus, mis tõotab ka tulla üsna kiire ja sündmusterohke. Jooge sooja teed, tehke sporti ja lugege huvitavaid raamatuid: ehk teisisõnu - nautige elu ilusamat poolt!

1 kommentaar:

  1. vahvad kandilised taldrikud sul
    meie teeme kiluvõileiba piimasupi kõrvale
    kui äkki selline tuju tuleb
    eriti siis kui kõik korraga poes käivad ja liiga palju piima kokku tassivad;)

    VastaKustuta